Data Logger Suite
October 19, 2017, 08:42:57 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Welcome on our forum!
 
   Home   Help Search Login Register  

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Tcpip no com ports  (Read 5384 times)
dafrenchman
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Posts: 9


View Profile
« on: May 26, 2016, 04:20:05 PM »

Allo,

Is it possible to use dnc precision without com ports? Our cncs are connected via tcpip LAN. Using tcpip data logger. I would like to add CNC programs request and receive to them.

Thanks
Logged
Arthur Grasin
Tech. Support
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +0/-0
Posts: 708



View Profile WWW
« Reply #1 on: May 26, 2016, 04:42:16 PM »

Hello,

It is not possible directly. You may use our TCP COM Bridge and convert your TCP stream to a virtual COM port.
Logged
dafrenchman
Jr. Member
**

Karma: +0/-0
Posts: 9


View Profile
« Reply #2 on: May 30, 2016, 05:27:22 PM »

Allo,
Ok Will test that. Just curious why TCp COM bridge isn't part of DNC Precision....

Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines